เปิด blog

posted on 23 Oct 2009 10:43 by myconnection

ยินดีต้อนรับทุกท่านนะคะ blog นี้เปิดไว้เพื่อ share เรื่องราวการค้นหาความมั่นคงของชีวิตของตัวเอง อิอิ 

ส่วนตัวเองทำงานประจำตั้งแต่เริ่มจบการศึกษาใหม่ๆ และก็ได้งานทำทันที... ตอนนี้ก็ทำงานได้สัก 20 ปีแล้ว (ไม่ใช่อายุตัวเองนะ  แต่เป็นอายุงาน อุอุ) ก็เริ่มคิดว่าอนาคตตอนวัยเกษียณของตัวเองจะเป็นอย่างไร ?  อยากทำอะไรบ้างที่เมื่ออดีตที่ผ่านมายังไม่เคยได้ทำมากนัก เช่น ไม่ได้ไปเที่ยวพักผ่อน ไม่ได้ทำงานอดิเรกที่ชื่นชอบ อยากขยับขยายที่อยู่อาศัยให้เหมาะสมกับวัยเกษียณของตัวเอง  ทำให้เกิดปฏิบัติการค้นหาบ้านในฝันของตัวเองก่อน  และค้นหาเจอแล้วนะแต่ยังติดอยู่ที่รายได้ประจำหลังหักค่าผ่อนบ้านหลังใหม่แล้วจะต้องพบกับ...

  • ผอมโซแน่ๆ
  • ต้องประหยัดสุดๆ
  • ต้องไปเบียดเบียนคุณน้องสาวให้มาช่วยแบกรับภาระอื่นๆ ที่มีอยู่ด้วยกัน 

คิดไปคิดมามันเกินไปไหมเนี่ย? แต่ถ้าอยากได้บ้านในฝันจริงๆ ก็ต้องหาอะไรทำเสริมจากงานประจำบ้างไม่งั้นแย่แน่เลย  .... เนี่ยล่ะคะเป็นที่มาที่ไปที่อยากจะ share เรื่องประสบการณ์ทำงานและค้นหางานที่จะนำมาทำเป็นรายได้เสริมของตนเองเพื่อให้ผู้ที่สนใจอ่านและศึกษาคะ

ขอบคุณมากนะคะที่เข้ามาอ่าน  ถ้าจะให้ดีขึ้นไปอีกก็รบกวนติดตามอ่านเรื่อยๆ นะคะอย่าให้ blog เหงานะ

im one

Welcome.

open this blog to share stories on the search for security of their own lives.

I started running regularly since graduation, and work immediately. Now it has a 20-year run, then started thinking that the future of the retirement process itself is what? Want to do what the past has never passed a much rest as not to trip. Not working my favorite hobbies. Like residential expansion to suit their own retirement. Enable search operations in the dream home before their own. Searchable and unloved, but stuck in recurring revenue after labor costs after the new home must meet ...

Thin indeed.
Be very low.
Need to encroach sister to help others bear the burden. Existing together.

Consider it too please Strategic Move? But if want a real dream home. What do they find some support from routine otherwise be bad .... This is a place that would like to share work experience and find work that will be made of additional revenue to their readers and enthusiasts. education.

Thank you very much to read. If is better to have a more intrusive monitoring.